Bestellen

De producten die u op onze website kunt vinden zijn met zorg geselecteerd. Het is echter slechts een kleine greep uit ons gehele assortiment. Wanneer u een artikel niet in ons standaardassortiment heeft kunnen vinden, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij kunnen u vrijwel zeker helpen met het vinden van het product dat u zoekt!

 

Showroom

Indien u ons assortiment met eigen ogen wilt zien, raden wij u aan om onze mooie showroom in Heerlen te bezoeken. Hier tonen wij u graag een greep uit ons assortiment en de vele drukmogelijkheden die wij bieden voor uw relatiegeschenken of bedrijfskleding.

 

Bestelspecificaties

Voor orders met bedrukking in uw eigen huisstijl hebben wij een bruikbaar opdrukvoorbeeld nodig. Uw logo dient opgemaakt en bewaard te worden in een Adobe Illustrator.eps of Adobe Illustrator.ai bestandsformaat. Verder ontvangen wij graag alle gebruikte lettertypes die nodig zijn voor eventueel te bedrukken tekst. U kunt alleen Pantone PMS kleuren gebruiken (met uitzondering van full-colour drukwerk). Indien dit niet mogelijk is, kunt u een kleurenstaal per post of email naar ons opsturen. De daarbij behorende PMS-kleur wordt dan zo nauwkeurig mogelijk voor u nagemaakt. Wanneer het juiste materiaal niet beschikbaar is, maken wij de werktekening voor u. Orders met tekst - zonder voorkeur van lettertype - worden naar eigen inzicht verwerkt.

 

Drukproef

Enkele dagen na ontvangst van uw opdracht, sturen wij u een digitale proefdruk ter goedkeuring. Hierin wordt het bestelde artikel getekend en uw bedrukking vermeld qua tekst, grootte, kleur en plaats van opdruk. Zodra u akkoord gaat met deze proefdruk wordt de order uitgevoerd.

 

Levertijd en spoedorders

Afhankelijk van uw opdracht en onze voorraad bieden wij vele mogelijkheden tot uitvoering binnen een bepaald tijdschema. In overleg komen we altijd tot een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op voor een offerte en tijdsplanning op maat.

 

Prijzen

Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Prijzen in de webshop zijn exclusief opdruk. Bedrukkingsprijzen op aanvraag.

 

 

 

REFERENtIES