Beschermdekleding 17 06
BeschermkledingSchoenen17 06
Security17 06 copy
Signaalkleding 17 06
Signaalkleding2 17 06
sport17 06
Werkkleding 17 06
Zakelijk 16 06
werkkleding05 06
10 119 horecabanner05 06 large
33 123 medicalbanner06 06 large
POCO HORECAKLEDING BANNER
Dassywerkkleding
dassybanner

Bedrijfskleding

Van Den Boogaard biedt een ruim assortiment aan bedrijfskleding voor uiteenlopende beroepsgroepen, branches en doeleinden. Beroepskleding voorzien van uw logo, maken uw werknemers pas echt het visitekaartje van uw bedrijf. Ze bewerkstelligt een professionele, betrouwbare uitstraling die representatief is voor uw bedrijf en een positieve bijdrage levert aan het imago van uw bedrijf of organisatie.

Om voor de belastingdienst als bedrijfskleding te worden aangemerkt, dient de minimale opdrukgrootte van uw logo(s) minimaal 70 cm2 te zijn, wij houden hier met ons voorstel naar u toe rekening mee. De kleding kan worden bedrukt of geborduurd, ook kan er een badge worden geplaatst die industrieel gereinigd kan worden.

Bedrijfskleding moet er goed uit zien, maar moet zeker ook functioneel zijn op de werkvloer. Goed kunnen bewegen tijdens het werk is immers net zo belangrijk als er verzorgd uitzien. Veiligheid, gemak en hygiëne zijn in bepaalde beroepsgroepen toegevoegde en soms wettelijke eisen aan de bedrijfskleding. Van Den Boogaard biedt bedrijfskleding die aan alle praktische eisen voldoet, maar vooral ook de juiste representatieve uitstraling heeft. Ons uitgebreide assortiment stelt ons in staat om voor iedere beroepsgroep een passend pakket van kleding samen te stellen.