POCO HORECAKLEDING BANNER

Vanaf 3 stuks maken wij voor u uw eigen kleding.

 

Poco Bedrijfskleding is een kledingproducent van horecakleding, kokskleding, verswinkels, kapperskleding en representatieve bedrijfskleding.

 

Waarom Poco Bedrijfskleding?

 

Vanaf 3 stuks uw eigen kleding samenstellen!

Keuze uit meer dan 100 kleuren en designs!

Moderne en trendy kleuren en modellen

Kleine en grote maten geen probleem!

Stoffen van de beste kwaliteit, tot 95 graden wasbaar!

 

Van den Boogaard levert in Limburg exclusief Poco Bedrijfskleding. Poco Bedrijfskleding loopt al 35 jaar voorop in de ontwikkeling van trendy en moderne horecakleding. Poco biedt een uniek concept aan de horeca. U stelt namelijk zelf uw kleding samen en heeft keuze uit een breed kleurenassortiment, iets wat past bij uw huisstijl.

 

Wij bieden representatieve en hygiënische horecakleding voor al uw personeel, Al onze kleding kan professioneel bedrukt of geborduurd worden met uw logo en uw bedrijfsnaam en kan in verschillende kleuren geleverd worden. Van Den Boogaard biedt u een zeer divers assortiment. De categorie Horeca is onder andere samengesteld voor koks, bakkers, personeel in de bediening en personeel in de catering.

 

Beroepskleding voorzien van uw logo.

Dit wekt een professionele, betrouwbare uitstraling die representatief is voor uw bedrijf.

De kleding kan worden bedrukt of geborduurd.

Ook kan er een badge worden geplaatst die industrieel gereinigd kan worden.

Bedrijfskleding moet er goed uit zien, maar moet zeker ook functioneel zijn op de werkvloer.

Goed kunnen bewegen tijdens het werk is immers net zo belangrijk als er verzorgd uitzien.

Veiligheid, gemak en hygiëne zijn in bepaalde beroepsgroepen toegevoegde en soms wettelijke eisen aan de bedrijfskleding.

Van Den Boogaard biedt horecakleding die aan alle praktische eisen voldoet, maar vooral ook de juiste representatieve uitstraling heeft.

Ons uitgebreide assortiment stelt ons in staat om voor ieder horeca onderdeel een passend pakket van kleding samen te stellen.

 

Om het fiscaal gezien bedrijfskleding te laten zijn is de belastingdienst altijd zeer duidelijk geweest: elk kledingstuk moet een beeldmerk bevatten van 70cm2. 

Wij zijn hiervan op de hoogte, u nu ook.