Zomerpakket 03 06

Zomer

De zomer is een tijd van warmte, vrijheid en vrolijkheid! Speel in op deze heerlijke periode vol zonneschijn en vakantieplannen, door uw werknemers te verrassen met een geschenk of pakket dat uitermate geschikt is om deze tijd van het jaar te vieren. Doorbreek het standaard verwachtingspatroon en verras uw personeel en relaties met een inspirerend en motiverend zomers geschenk. Zo komen uw medewerkers en klanten na de zomervakantie vast graag bij u terug! 

Onze medewerkers zijn in het voorjaar op pad om voor u de beste, leukste, lekkerste en nieuwste producten te selecteren voor aantrekkelijke en originele zomerpakketten en geschenken voor uw medewerkers en relaties. Vanaf juni kunt u bij ons terecht voor de zomerpakketten voor dit jaar. Mocht u voor die tijd vragen hebben, kunt u gerust contact met ons opnemen. 

OFNeem contact op met ons op voor een specifieke offerte

 

Shop direct:

Paasafbeelding 03 06

Pasen

Elk jaar verzorgen wij leuke, betaalbare paasattenties passend binnen elk bedrijf en elk budget. Verras uw personeel, uw klanten en/of uw zakelijke relaties in het voorjaar met een heerlijk en origineel geschenk of pakket voor Pasen. Van leuke, kleine attenties zoals paaseitjes en paashazen tot luxe Paas pakketten voor deze traditionele feestdag: Van Den Boogaard biedt uiteenlopende paaspakketten voor iedereen. 

Lees meer...

Paaseieren

Lees meer...
Seizoenafbeelding 03 06

Seizoen

Nederland kent een grote rijkdom aan seizoensgebonden producten die slechts een bepaalde tijd in het jaar verkrijgbaar zijn. Verras uw medewerkers of zakelijke relaties met een geschenk of pakket met deze bijzondere producten. Een waarschijnlijk onverwacht geschenk dat zeer zeker gewaardeerd zal worden. Elk seizoen brengt iets moois met zich mee. Houdt ons aanbod dan ook regelmatig in de gaten of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw seizoensgeschenk. 

Lees meer...
Wijngeschenkenafbeelding 03 06

Wijn

Een wijngeschenk is altijd een zeer gewaardeerd geschenk, mits met zorg gekozen. Wij hebben een aantal speciale geschenken en pakketten geselecteerd uit het grote aanbod van onze wijnproducenten. 

Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld Prosecco van de wijnmakers Scavi & Ray en de luxe Champagnegeschenken van Maxim’s de Paris. 
De aansprekende uitmonstering van de flessen en de presentatie in de fraaie Maxim’s hoedendoos staan garant voor een 'wow' effect bij de ontvanger. De luxueuze wijngeschenken die Van Den Boogaard u biedt zijn een ongetwijfeld welkome verrassing voor uw medewerkers of zakelijke relaties.

Lees meer...
Specialedag 03 06

Speciale dagen

Er zijn veel dagen waarop u uw relaties en medewerkers kunt verrassen met een mooi geschenk. Wat dacht u bijvoorbeeld van Secretaressedag en de Dag van de Verpleging? Laat uw waardering blijken middels een mooi, uniek geschenk. Ook een welkomstgeschenk voor nieuwe medewerkers of zakelijke klanten is een mooi gebaar. Verras uw werknemers en relaties met leuke, aantrekkelijke presentjes op momenten waarop ze ze misschien niet eens verwachten. U zult ongetwijfeld een positieve reactie ontvangen.

Lees meer...
CreationDeliceafbeelding 03 06

CréationDélice

CréationDélice is een gloednieuw assortiment relatiegeschenken, geschenken en specialiteiten, dat in niets lijkt op wat u zoal gewend bent. 

CréationDélice levert door het jaar heen een betrouwbaar, aantrekkelijk en hoogwaardig assortiment verse en semi-verse delicatessen en lekkernijen. Via CréationDélice levert Van Den Boogaard u hoogwaardige vlees- en visproducten, verrassende fruit geschenken, Scavi & Ray Prosecco, kwalitatieve bloembollen en boeketten van de mooiste bloemen en de producten van Heineken Private Label (exclusief voor "Business to Business" toepassingen).

Lees meer...
Wellnessafbeelding 03 06

Wellness

Uw personeel verdient natuurlijk alleen het allerbeste. Zorg ervoor dat uw medewerkers uitgerust, ontspannen en vitaal op het werk verschijnen door ze te verwennen met een origineel, kwalitatief wellness pakket voor thuis of op reis. Na een dag hard werken is het immers goed thuiskomen, wetende dat er een heerlijk moment voor jezelf aan zit te komen. 

Lees meer...
hollandafbeelding 03 06

Holland promotie

De term Holland promotie is veel breder inzetbaar dan de titel misschien doet vermoeden. 

We houden toch niet alleen van Nederland tijdens het WK? Juist, u kunt uw internationale klanten het hele jaar door laten zien dat u trots bent op Nederland, voor elk budget! Geef uw internationale relaties daarom na afloop van een congres, seminar of werkbezoek een typisch oer-Hollandse herinnering mee. Van Den Bogaard biedt vele uitvoeringen van het traditionele Delft blauw, maar ook heerlijke chocolade geschenken, tulpenbollen of zelfs iets leuks voor in de badkamer.

Lees meer...
Sinterklaasafbeelding 03 06

Sinterklaas

Sinterklaas alleen voor kinderen? Nee hoor! De goedheiligman weet ieder Nederlands hart te bekoren. Verras uw medewerkers dit jaar daarom tijdens dit traditionele volksfeest met een origineel, kwalitatief sinterklaaspakket. Van chocoladeletters en pepernoten tot heus Sinterklaasbier. Van Den Boogaard biedt u geschenken vol Hollandse gezelligheid voor elke doelgroep!

 

Lees meer...
Kerstafbeelding 03 06

Kerst

De tijd rond kerst is het uitgelezen moment om uw werknemers te bedanken voor de inzet en betrokkenheid die zijn het afgelopen jaar hebben getoond. Geef uw werknemers een blijk van waardering met onze prachtige, kwalitatieve en zeer diverse kerstgeschenken. De unieke kerstpakketten van Van Den Boogaard zijn dusdanig samengesteld dat ze al uw werknemers keer op keer zullen verrassen. 

Lees meer...
Moorafbeelding 03 06

MO ÒR Whisky

Van Den Boogaard biedt u met de MO ÒR collectie de meest exclusieve Schotse single malts in luxe geschenkverpakking.

 Dankzij de tubes kunt u in eerste instantie op een laagdrempelige manier kennismaken met een gevarieerde collectie van whisky’s uit verschillende streken, smaken en leeftijden. De oudste en jongste single malt die op dit moment onderdeel uitmaken van de MO ÒR collectie, komen uit respectievelijk 1965 en 1996.

 Geschenken uit de MO ÒR collectie zijn dan ook zeer speciaal, bijvoorbeeld voor die ene bijzondere zakelijke relatie
 of een zeer gewaardeerde medewerker.

Lees meer...
 

REFERENtIES